PC

Rad na Final Fantasy XVI zaostaje za celih 6 meseci

Razvoj Final Fantasy XVI kasni skoro pola godine, rekao je Square Enix.

Producent Naoki Ioshida objavio je u ponedeljak da je pandemija Covid-19 dovela do neočekivanih problema sa proizvodnjom i da se sledeće veliko otkrivanje detalja o igri sada neće dogoditi do proleća 2022. Podsećamo, u planu je bilo da mnoštvo detalja za Final Fantasy XVI bude otkriveno do kraja ove godine.

„Kada smo poslednji put razgovarali, obećao sam da ću imati više informacija o Final Fantasi KSVI negde kasnije 2021.“, rekao je Jošida. „Međutim, sa žaljenjem vas obaveštavam da neću moći da ispunim to obećanje jer su komplikacije koje proističu iz tekuće pandemije Covid-19 odložile razvoj igre za skoro pola godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top