PC

Riot predstavio Zeri, novog ADC šampiona

Riot Games je odlučio da 2022. godinu započne sa stilom, pošto su već predstavili novog League of Legends šampiona, Zeri.

Nakon što je League of Legends serijal Arcane ostvario neverovatan uspeh, mogu reći da nije iznenađenje što nova junakinja dolazi iz Zauna, grada u kojem se odvija veći deo radnje. Samim tim, potvrđeno je njenoj biografiji da je vrlo bliska sa Ekkom.

Zeri će biti ADC šampion koja će sebe i svoju pušku pojačavati električnom magijom. Njene moći će dosta zavisiti od njenih emocija, jer je ona duboko saosećajna osoba, napisao je Riot u njenoj biografiji. ”Zeri svoju ljubav prema porodici i domovini nosi sa sobom u svaku borbu”.

Za sada još uvek nismo dobili prikaz njenih magija, ali je nagovešteno da će ona biti novi Marksman, koji će na Rift doneti ”osećaj kao da igrate šuter”.

Prema nekim spekulacijama, imaće svoj dash, što malo koga iznenađuje kada je u pitanju League of Legends, kao i ulti koji eksplodira. Što se ostalih magija tiče, verovatno će biti u kombinaciji sa njenim oružjem.

Kako je naveo glavni producent heroja u Riotu, Zeri je trebala da se pojavi u 2021. godini zajedno sa Arcane-om, ali su zbog nekih manjih promena odlučili da odlože njen izlazak. Za sada datum još uvek nije poznat, ali bi mogli da je očekujemo do kraja meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top