Vesti

Street Fighter proslavio svoj 35. rođendan

Street Fighter franšiza u 2022. godini slavi svoj 35. rođendan, a Capcom je tom prilikom najavio velike planove za budućnost.

Capcom USA je na socijalnim mrežama okačio rođendansku čestitku, dok je japanski twitter dodao poruku koja će oduševiti sve fanove fighting igara – Street Fighter sprema nešto specijalno za svoje igrače.

Capcom je prošle nedelje drugu godinu zaredom otkazao internacionalni Capcom Cup zbog, pogodili ste, COVID-19 pandemije. Prethodni Capcom kupovi su najčešće donosili velike najave za franšizu, ali kako je ovogodišnji turnir ponovo otkazan, postoje velike šanse da će se Capcom oglasiti već početkom februara. Ne očekujte još DLC sadržaja za Street Fighter V: Champion Edition međutim, kako je u novembru zašao peti DLC za igru.

Street Fighter je jedna od najpoznatijih tabačina u istoriji video igara. Prvi put se pojavio 1987. godine, a Capcom je do danas izbacio još 7 nastavaka. Kao voljena franšiza širom sveta, Street Fighter se proširio i u filmsku industriju, a njegovi najpoznatiji likovi su se pojavili i u Fortnite-u.

GEF esports šampionat u Singapuru je nedavno ugostio i srpskog Street Fighter V reprezentativca Bojana Ilića, koji je završio učešće u grupnoj fazi takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top