Vesti

Duplo veći broj igrača u PUBG: Battlegrounds

PUBG: Battlegrounds je ove nedelje postao besplatan, a ovo je navelo igrače da dupliraju broj korisnika u igri. PUBG je još jednom u samom vrhu najigranijih igara na Steam platformi pored Dote 2 i CS:GO-a. Verovatno više nikad nećemo doživeti da vidimo preko tri miliona igrača u igri, ali skok sa 200/300 hiljada, koliko je zabeleženo poslednjih nedelja, na preko 600,000 igrača nije odavno viđen u betl rojalu koji je pokrenuo žanr. Međutim i ovaj rast popularnosti dolazi sa nekim manama.

Igrači koji su ranije kupili igru ostavljaju dosta negativnih recenzija na Steam-u, a drugi se žale na povećan broj varalica. Krafton je obezbedio Battlegrounds Plus i kozmetičke ajteme za sve one koji su kupili igru pre tranzicije u free2play, a ovaj paket vam je potreban ako želite da igrate ranked.

Iako je PUBG dobio značajan priliv novih igrača, još ne možemo da pretpostavimo da li će se ovi brojevi zadržati i narednih nedelja. Svi koji žele da probaju pionira betl rojal žanra mogu da besplatno preuzmu igru sa Xbox, Playstation i PC digitalnih prodavnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top