Vesti

!UPOZORENJE! Diablo 2 Resurrected je prva igra sa check-in DRM-om

Dobar dan. Ovde vaša mašina za proizvodnju loših odluka Activision Blizzard. Da li ste čuli poslednje informacije o našem remasteru klasika Diablo 2? O, uveravamo vas, vesti su baš onakve kakve ste navikli da čujete kada se pomene ime Activision Blizzard. Ako u poslednjih mesec dana niste igrali Diablo 2 Resurrected online, nećete moći ni da ga pokrenete offline.

Šalite se? Izgleda da ne, jer su na socijalnim mrežama stigle potvrde igrača da su ovo iskusili, a i kolege iz drugih gejming medija, koji nisu skoro igrali klasični RPG, su takođe potvrdili. Ovo je možda prva igra koja koristi check-in DRM metod, ali zašto kada hakovi mogu da skinu ovu zaštitu prilično lako?

Užasne odluke i loš publicitet Activison Blizzard-a se ne menja ni u 2022. godini, a mnogima nije jasno zašto je ovaj DRM dodat i na verzije na konzolama. Kruže informacije da će Microsoft kupiti Activision Blizzard, i izgleda da je samo pitanje vremena kada će se to zvanično desiti. Može li Fil Spenser da promeni kulturu unutar ovog palog giganta, kojeg već godinama ne možemo da prepoznamo. Ti si nam jedina nada Fil!

O preuzimanju pišemo kada dobijemo zvaničnu objavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top