PC

343 Industries menja cene u Halo Infinite prodavnici zbog nezadovoljnih igrača

343 Industries je saopštio da će promeniti cene nekoliko artikala širom Halo Infinite prodavnice nakon povratnih informacija igrača.

Takođe je potvrđeno da će pojedinačni predmeti biti pušteni na prodaju van granica paketa koji je ranije video da su igrači bili primorani da kupuju kolekcije predmeta, čak i ako su želeli samo da ih izdvoje iz seta.

Pišući na Tviteru, šef dizajna u 343 Jerry Hook rekao je da je tim pažljivo pratio diskusije o prodavnici, paketima i cenama od lansiranja.

U naknadnom tvitu, Huk je rekao: „Od utorka, iskustvo u prodavnici će varirati iz nedelje u nedelju. Fokusirani smo na smanjenje cena u celini, obezbeđivanje snažnijih vrednosti u našim paketima, početak stavljanja pojedinačnih artikala van paketa i još mnogo toga.“

On je zaključio nit sa: „Probaćemo nove stvari tokom ostatka sezone kako bismo mogli da nastavimo da učimo i poboljšavamo se za budućnost. Molimo vas da povratne informacije stižu tokom ovog procesa i nadam se da se vidimo sledeće nedelje na događaju Cyber Showdown!“

Cyber Showdown prati nedavni završetak događaja „Winter Contingency“ na temu Božića tokom kojeg su igrači mogli da otključaju svečane predmete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top