Nintendo Switch

Monster Hunter Rise prodat u preko 8 miliona primeraka

Capcom je danas objavio da je Monster Hunter Rise za Nintendo Switch i PC (Steam) isporučio 8 miliona jedinica širom sveta. Nažalost, Capcom nije otkrio tačnu prodaju po platformi.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, serijal Monster Hunter sastoji se od lovačkih akcionih igara koje bore igrače protiv džinovskih čudovišta u prelepom prirodnom okruženju. Počevši od prvog naslova 2004. godine, serija je od tada prerasla u globalni fenomen sa kumulativnom prodajom serije koja je premašila 78 miliona jedinica isporučenih do 30. septembra 2021.

Monster Hunter Rise je objavljen za Steam 12. januara 2022. Sa podrškom za 4K visoke rezolucije i funkcijom glasovnog ćaskanja za PC, igra je pružila sveže iskustvo lova koje je pobralo pohvale igrača. Štaviše, povećao je bazu igrača u širokom spektru zemalja i regiona. Ovo, u kombinaciji sa prodajom Nintendo Svitch verzije, dovelo je do toga da su globalne isporuke igre premašile 8 miliona jedinica.

Capcom sada planira da objavi Monster Hunter Rise: Sunbreak u leto 2022. Monster Hunter Rise: Sunbreak je ogromna premium ekspanzija za ovu novu MH igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top