PC

Isprobajte čari Unreal 5 endžina sa ovom besplatnom igrom

Epic Games je upravo besplatno objavio Unreal Engine 5 Early Access Game Starter Kit, što znači da svako može da ga preuzme.

Prema Epic Games-u, ovaj komplet je idealan za one koji prvi put uzimaju Unreal Engine 5. Pored toga, to je odličan alat za indie programere koji žele da isprobaju sve nove funkcije u Unreal Engine 5.

Stack-O-Bot je mali sandbox projekat koji prikazuje kontroler igrača, proširivi sistem interakcije i modularne delove na kojima možete graditi. Kao što je rečeno, ovaj početni komplet takođe koristi mnogo funkcija sledeće generacije Unreal Engine 5. Stoga ćete pronaći Lumen, Nanite, World Partition, Control Rig, Metasounds i Enhanced Input Sistem.

Pošto je ovo mali projekat, ne biste trebali očekivati vizuelne slike koje mogu da se takmiče sa tehničkim demo-om The Matrix Awakens. Ipak, ovo je odličan besplatni komplet za sve indie programere.

Ovde možete preuzeti ovaj komplet za početni pristup igrici za rani pristup Unreal 5 endžinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top