PC

Nova Need for Speed igra navodno stiže ove godine

Electronic Arts navodno planira da će sledeću igru u Need for Speed serijalu objavi u četvrtom kvartalu 2022. godine.

Prema novinaru Tomu Hendersonu, izdavač igre cilja na izdavanje naslova u septembru ili oktobru.

U martu 2021, EA je pomerio dolazak sledeće Need for Speed igrice za godinu dana i premestila developera Criterion Games u ulogu pomganja razvoja Battlefield 2042.

Laura Miele, šefica studija EA, rekla je u to vreme za Polygon da Criterion još uvek radi na novom Need for Speedu, koji treba biti objavljen do marta 2023. za platforme uključujući aktuelne i konzole poslednje generacije.

Sa EA-ovom nedavnom akvizicijom Dirt, F1 i Grid programera Codemasters, što je omogućilo njegovom novom vlasniku da izdaje trkačke igre na godišnjoj osnovi, Miele je izjavila da nema potrebe da se žuri sa sledećim Need for Speed ostvarenjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top