PC

Respawn radi na 3 Star Wars igre, među njima je i Jedi: Fallen Order 2

Electronic Arts je najavio produženje svog partnerstva sa Lucasfilm Games-om, čime će developer Battle Royale ostvarenja Apex Legends, Respawn Entertainment, raditi na tri nova projekta iz Star Wars franšize.

U najavi, kompanija je zvanično najavila nastavak Star Wars Jedi: Fallen Order, zajedno sa dva nova projekta u razvoju u novim timovima u okviru Respawn hijerarhije.

Prvo, novu Star Wars pucačinu iz prvog lica vodi bivši veteran LucasArts-a i kokreator Medal of Honor serijala, Piter Hiršman, koji je ranije radio na originalnim Battlefront igrama, The Force Unleashed i još mnogo toga.

Hiršman je poslednji put režirao VR naslov za 2020. Medal of Honor: Above and Beiond.

Respawnov treći projekat Star Wars je strateška igra razvijena kroz produkcijsku saradnju sa Bit Reactor-om, koji je novi studio koji su formirali veterani XCOM-a i Civilization studija Firaxis Games.

Respawn će razviti novu stratešku igru u Star Wars franšizi, dok Bit Reactor vodi razvoj naslova, rekao je EA.

Sa drugim studijima izvan EA organizacije koji rade na Star Wars igrama, moramo priznati da je sila i te kako sa fanovima ove franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top