PC

Za prelazak Elden Ring će vam trebati oko 30 sati

From Software je potvrdio da Elden Ring može biti završen za oko 30 sati. A ona će naravno imati još desetina sati dodatnog gejmpleja izvan glavne kampanje

Tokom video intervjua Taipei Game Show 2022, producent Jasuhiro Kitao je upitan koliko je vremena potrebno da se pobedi predstojeća igra u Dark Souls stilu.

„Ovo će se značajno razlikovati od igrača, ali u smislu ciljeva postavljenih tokom razvoja, ideja je da bi glavna ruta mogla da bude završena u roku od oko 30 sati“, odgovorio je on.

„Igra kao celina je prilično masivna i sadrži još mnogo desetina sati igre, ali ako govorimo samo o glavnoj ruti, ne bi trebalo da traje mnogo duže od toga.“

Kao i u prethodnim From Software igrama, igrači mogu da prenesu sačuvane podatke iz jednog igranja u drugi, kada će se takođe suočiti sa jačim neprijateljima.

„S obzirom na to da je svet tako ogroman, igra je dizajnirana tako da se može preći, a da ne morate da doživite sve“, rekao je Kitao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top