PlayStation 4

Discord postaje dostupan za Playstation konzole

Discord se zvanično pokreće na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama od sada.

Osam meseci nakon objave planiranog partnerstva između Sonija i platforme za razmenu poruka, Discord je u ponedeljak potvrdio da se podrška „postepeno širi“ američkim korisnicima, uz dodatne zemlje koje će uslediti.

„Ako ste ikada povezali svoj Discord nalog sa drugom uslugom koja vam omogućava da prikažete svoju aktivnost, to funkcioniše slično i ovde“, objasnila je firma. „Kada se vaš Discord nalog poveže, igra koju trenutno igrate na PS4 ili PS5 biće prikazana kao vaša aktivnost, baš tako!“

Korisnici PlayStation konzola mogu da odluče da prikažu svoj PlayStation Network ID na mreži na svom profilu kako bi Discord prijatelji mogli da ih dodaju. „Posebno je sjajno da znate da li vaš prijatelj trenutno igra igru koja podržava crossplay igranje na drugoj platformi“, rečeno je iz matične kompanije Discorda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top