Domaća Scena

Spremite se za veliko finale PlayCon Indie takmičenja! Vidimo se 26.02!

PlaConDevComp1920

Posle nezaboravnog zimskog izdanja PlayCon gejming konferencije, Play! organizuje takmičenje za indie developere iz regiona u saradnji sa Playstudios Europe. Timovi će imati priliku da predstave svoje projekte, a najbolji će osvojiti nagradu u vrednosti od 5000$! Veliko finale će se održati 26. februara u 13:00 časova!

Počevši od 02. februara pa sve do velikog finala takmičenja, na zvaničnom PlayCon sajtu, socijalnim mrežama i YouTube kanalu predstavićemo vam spotlight video projekata svih naših finalista, tako da vas tokom celog meseca čeka gomila sjajnog sadržaja sa regionalne gejming scene!

Finalisti, imena njihovih projekata i raspored njihovih video prezentacija:

Nakon toga, 26. februara sledi i veliko finale, kada ćemo ponovo predstaviti sve finaliste i njihove projekte. Naš stručni žiri će tada izabrati i pobednički tim, koji će osvojiti vredne robne nagrade i finansijsku pomoć kao podršku u daljem razvoju. I publika će imati priliku da glasa tokom finala, tako da ne zaboravite da podržite igru koja vam se najviše dopada! Takođe, video koji bude imao najviše pregleda i lajkova će dobiti dodatan glas!

Za sve vesti o PlayCon indie takmičenju i prezentacije indie timova posetite zvanični PlayCon sajt, Play Instagram i YouTube kanal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top