Vesti

Suicide Squad: Kill The Justice League – Ništa od ubijanja do 2023.

Jedna od najiščekivanijih igara 2022. godine će ipak izaći 2023. objavili su Warner Bros. i Rocksteady Games. Borba za prevlast u industriji stripova se vodi između Marvel-a i DC-a još od 1961. godine kada je objavljen Fantastic Four 1. DC u svojoj kolekciji ima legendarne karaktere kao što je Superman, Batman i Wonder Woman, ali izgleda da Marvel ima bolju i uspešniju ideju kako da predstavi svoje heroje u filmovima i serijama.

Režiser Džejms Gan je uspeo prošle godine da napravi novu verziju filma The Suicide Squad koji je doživeo solidan uspeh u bioskopima širom planete sa preko 167 miliona dolara. Prateći taj uspeh, DC je takođe krenuo da radi i na igri kako bi dodatno profitirao na interesovanju. Međutim, fanovi će morati da pričekaju do 2023.

Warner Bros. i Rocksteady su shvatili da im je potrebno još vremena da završe igru, a ovo je svakako dobar potez, jer je uvek bolje izbaciti kompletnu igru kasnije, nego žuriti da se ispoštuju rokovi a ne potencijalni igrači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top