Mobile

Yu-Gi-Oh! Master Duel došao i na mobilne telefone širom planete

Yu-Gi-Oh! Master Duel je došao na PC i konzole 19. januara, a igra je na ovim platformama preuzeta više od 4 miliona puta. Na Steam-u se Master Duel našao jako brzo među top 10 najigranijih naslova na platformi, a u jednom momentu se u igri nalazilo preko 262,000 igrača. Konami je najavio da će igra stići na mobilne telefone ubrzo nakon verzije za PC i konzole, a 27. januara igrači u određenim delovima sveta su je primetili u svojim iOS i Android digitalnim prodavnicama.

Foto: Konami

Igra više nije dostupna samo pojedinim regionima, već je mogu od sada igrati i igrači iz Severne Amerike, Južne Amerike i većini zemalja Evrope i Azije koje nisu imale pristup. Izlazak igre na mobilne telefone će najverovatnije drastično povećati brojeve, jer je ovo kategorija u kojoj se nalazi najviše potencijalnih igrača. Duel Links je još jedna digitalna varijanta Yu-Gi-Oh!-a koja je doživela veliki uspeh kada se pojavila na telefonima, a do sada je skupila preko 100 miliona preuzimanja.

Pošto Master Duel postaje dostupan širom sveta, očekujemo da Konami krene da organizuje turnire koji će pokazati da li je igra spremna za esports sferu, ili će više biti okrenuta kežual igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top