PC

Finalni kvalitet grafike u Dying Light 2 manji nego u gejmplej videu sa E3

Techland je upravo objavio Dying Light 2 na PC-u i iako igra izgleda odlično sa Ray-Tracing tehnologijom, postalo je očigledno da je degradirana u odnosu na svoju originalnu viziju.

Jutjuber Nick930 je podelio video u kome upoređuje E3 2018 i 2019 verzije igre sa maloprodajnom PC verzijom. Za ovaj video, Nick930 je koristio sve efekte koji su prisutni na računaru, uključujući i ray-tracing.

Sada, kao što ćete videti, grad Dying Light 2 je pretrpeo veliki udarac. U maloprodajnoj verziji, grad je manje gust i ima jednostavnije zgrade. Štaviše, osvetljenje je takođe bilo bolje u ranim verzijama sa E3 sajma. I ne samo to, igra sada ima „zasićeniji“ i manje realističan izgled.

Ono što je ovde zanimljivo je da finalna verzija igre sadrži baš misiju koju je Techland prikazao još na E3 2019. Upoređivanjem ove misije, lako možemo primetiti rezove koje je Techland napravio tokom proizvodnje igre. I da, lako ćete primetiti umanjene vizuelne karakteristike finalne verzije.

Poređenje pogledajte u videu ispod

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top