PlayStation 5

Igrači još nisu našli sve iteme iz Demon’s Souls Remake-a

Bluepoint Games je ubacio u njihov Demon’s Souls Remake brdo ”uskršnjih jaja” i skrivenih predmeta, a neki igrači tvrde da se u igri i dalje nalaze tajne koje treba otkriti. Jedan od poznatih modera, sugeriše na Twitter-u da postoje još četiri nova itema koja igrači mogu da pronađu u Demon’s Souls Remake, iako je igra izašla pre više od godinu dana.

Lens Mekdonald je pronašao četiri stavke u bazi podataka igre, ali za sada nije poznato da li postoji način da se nađu u igri. Jedino se zna da su i dalje neotkrivene i njihovi nazivi, a druge detalje je Mekdonald zadržao za sebe. Iteme koji su ubačeni u igru je moguće nabaviti samo u New Game Plus modu, a trebalo bi da otvaraju zaključanu sobu punu novog luta.

Ovo možda znači da se svi neotkriveni itemi nalaze iza jednih zaključanih vrata, ali Bluepoint Games je već jednom iskoristio sličan format u rimejku Shadow of the Colossus. Mala je verovatnoća da su na isti način sakrili tajnu sobu. Mekdonald je dodao da ne postoji način da se sazna da li će igrači uopšte imati pristup ovim itemima, ali ovo svakako nije prvi put da igrači pronalaze nove misterije u igrama koje nisu skoro izašle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top