Vesti

Cyberpunk 2077 dobio next-gen verziju zajedno sa ogromnim apdejtom

Dugo očekivane verzije konzole nove generacije Cyberpunk 2077 izašle su danas, potvrđeno je, zajedno sa značajnom zakrpom za postojeće platforme kao što su konzole poslednje generacije i PC.

Štaviše, besplatna trial petosatna probna verzija dostupna je svim korisnicima na konzolama Xbox Series X|S i PlayStation 5, a napredak se prenosi na celu igru. Proba će biti dostupna 30 dana, do 15. marta u 17:00 časova.

Verzije Cyberpunk 2077 za PS5 i XboX Series X imaju ray-tracing, grafiku rezolucije 4K sa dinamičkim skaliranjem, brže učitavanje i „razna druga vizuelna i tehnička poboljšanja“, navodi developer CD Projekt Red.

Verzije su danas dostupne ili kao nova kupovina ili kao besplatna nadogradnja za vlasnike PS4 i Xbox One verzija igre. Korisnici Xbox-a će automatski preuzeti novu verziju, ali korisnici PS5 će morati ponovo da preuzmu igru.

I Xbox Series X i PS5 verzija Cyberpunk-a imaju 4k/60fps režim performansi i 4K/30fps režim sa ray-tracing elementima. U međuvremenu, Xbox Series S će raditi na 1440p / 30fps.

Kako next-gen verzije izgledaju na konzolama možete pogledati u videima ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top