PC

Još jedan besplatni DLC za Dying Light 2 je stigao

Fanovi Dying Light 2: Stay Human sada mogu dobiti drugi besplatni DLC set za igru! Authority Pack II sadrži ukupno tri stavke: zastrašujuće rukavice, zastrašujuću vetrovku i zastrašujuće kožne štitnike. Tri paketa će biti objavljena, omogućavajući igračima da kompletiraju odeću Peacekeeper u igri. Sve u svemu, to je prilično malo ažuriranje, ali za igrače koji žele da upotpune izgled, izdanje bi trebalo da dođe kao dobrodošla vest. Sama cena čini DLC vrednim toga, a Techland ima planove da podrži igru sa mnogo više besplatnog sadržaja u narednim mesecima.

Prvi Authority paket objavljen je u igri ranije ove nedelje, koji je uključivao druge dodatke. Taj paket je izašao14. februara, tako da se čini kao sigurna opklada da će treći biti objavljen do kraja ove nedelje. Za sada, fanovi će morati samo da sačekaju i vide!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top