PC

No Man’s Sky će i dalje dobijati novi sadržaj

Tvorac svemirske avanture No Man’s Sky je izjavio da njegov studio ne planira da prestane da pravi novi sadržaj za igru.

Osnivač Hello Games, Šon Marej, rekao je za IGN da tim namerava da nastavi sa objavljivanjem novih ažuriranja za naslov.

„[Za] onoliko ažuriranja koliko smo uradili od lansiranja i onoliko stavki na listi koje smo označili, čini se da naša lista stvari zbog kojih smo uzbuđeni nikada neće biti kraća“, rekao je Marej.

„Tim uvek smišlja nove stvari koje želi da uradi sa igrom: novi sadržaj i funkcije i oblasti za poboljšanje. „Zadivljen sam da su nivoi energije sada visoki kao što su ikada bili. Obično ne govorimo javno o tome šta se nalazi na toj listi, ali dovoljno je reći da još nismo gotovi.

U sredu je igra dobila Sentinel, 19. veliko novo ažuriranje sadržaja igre i ukupno 136. novo ažuriranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top