PC

Elden Ring dobio trejler u čast izlaska

Bandai Namco je objavio trejler za Elden Ring, koji se može pogledati ispod.

Posle jednomesečnog odlaganja, Elden Ring će biti objavljen 25. februara za PS5, PS4, Ksbok Series Ks/S, Ksbok One i PC.

Nova fantastična RPG iz Dark Souls i Bloodborne studija From Softvare smeštena je u svet pod nazivom The Lands Betveen, koji je nastao u saradnji sa autorom Igre prestola Džordžom R. R. Martinom.

Igrači preuzimaju ulogu jednog od mnogih okaljanih pojedinaca, čiji su preci bili prognani iz The Lands Betveen pre mnogo godina. Ali kada se Elden Prsten razbije, oni dobijaju priliku da se vrate i osvoje zemlju iz koje su nekada bili prognani.

Bandai Namco je takođe prošle nedelje objavio poduži trejler za Elden Ring.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top