PC

Naredne godine bez nove Call of Duty igre?

Activision je navodno odlučio da odloži igru Call of Duty za sledeću godinu, čime je prvi put u skoro 20 godina da je franšiza preskočila godišnje izdanje.

To je prema Bloombergu, koji tvrdi da je kompanija odlučila da odloži izdavanje nove igre predvođene Treyarch-om nakon što prošlogodišnji Vanguard nije ispunio očekivanja, „što je neke rukovodioce navelo da veruju da prebrzo uvode nove verzije“.

Activision navodno radi na drugim projektima kako bi popunio prazninu sledeće godine, uključujući „stalan tok dodatnog sadržaja“ za ovogodišnju premium CoD igru i „novi, besplatni onlajn naslov“.

Portparol Activision-a je rekao: „Imamo uzbudljivu listu vrhunskih i besplatnih Call of Duty iskustava za ovu, sledeću godinu i dalje. Izveštaji o bilo čemu drugačijem su netačni. Radujemo se što ćemo podeliti više detalja kada bude pravo vreme.”

Nedavno je zvanično potvrđeno da će naredno izdanje Call of Duty biti nastavak reboot-a Modern Warfare iz 2019, koji je razvio Infinity Vard. Activision takođe radi na novoj iteraciji battle royale igre Warzone.
Zanimljiva odluka i svakako istorijska, a mi se nadamo da će doneti boljitak Call of Duty franšizi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top