Filmovi-Serije

Nier Automata postaje anime serija

NieR: Automata je imala mnogo krosovera sa drugim igrama od objavljivanja 2017. godine, ali najnovija granica koju probija je u drugom mediju: animaciji. Square Enix je najavio NieR: Automata anime adaptaciju tokom komemorativnog događaja uživo u vezi sa 5. godišnjicom igre. Aniplex of America je takođe podelio otkriće, sugerišući da će se pojaviti širom sveta.

Događaj je takođe otkrio kratak tizer za produkciju.

NieR: Automata anime tizer pokazuje nešto više od konceptualne umetnosti protagoniste 2B i njenog pratioca Pod. Tekst treperi na ekranu sa redovima kao što su: „Sva bića su dizajnirana da nestanu“ i „Još uvek smo zarobljeni… u spirali života i smrti koja se ponavlja“.

Zvanični sajt prikazuje nešto više od NieR: Automata anime trejlera, ali obećava više informacija uskoro. Informacije kao što su prozor za emitovanje, produkcijski kadar ili studio, i kanali za emitovanje, trenutno nisu dostupni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top