PC

Epic Games Store deli 2 besplatne igre naredne nedelje, ove je tu Cris Tales

Obzirom da Steam ima tako snažno uporište na tržištu digitalnih računarskih igara, Epic Games je morao da se potrudi da privuče korisnike u Epic Games Store. Dva ključna dela Epic-ove strategije za pridobijanje novih korisnika Epic Games Store-a su dobijanje ugovorenih ugovora o ekskluzivnosti i poklanjanje besplatnih igara.

Od sada do 3. marta u 17 časova po našem vremenu, korisnici Epic Games Store-a mogu besplatno da preuzmu Cris Tales. Cris Tales je relativno nov RPG koji odaje počast klasičnim JRPG-ima, ali sa zanimljivim trikom putovanja kroz vreme. Svi zainteresovani za Cris Tales sada mogu da ga potraže za svoju biblioteku Epic Games Store, ali u međuvremenu mogu da primete i besplatne igre koje dolaze u Epic Games Store sledeće nedelje.

Od 3. do 10. marta, korisnici Epic Games Store-a moći će da preuzmu Black Widow: Recharged i Centipede: Recharged. Ovo su nove verzije klasičnih arkadnih igara koje su dobile grafičke nadogradnje i druge moderne karakteristike. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top