PC

Elden Ring – ogroman uspeh na PC-u i pored gorućih problema

Čitav svet je dugo čekao na dolazak igre Elden Ring, ultimativni spoj majstorskog pripovedanja Džordža Martina i umešnost developera From Software, zaslužnog za Dark Souls seriju.

Čekanju je došao kraj sa završetkom nedelje za nama, a utisci igrača na PC platformi su pomešani uz ogroman uspeh koji prati sve to, u vidu ogromnog broja igrača.

Elden Ring je najveći Steam naslov developera FromSoftware do sada. Najnovija igra iz legendarnog studija privukla je preko 750.000 istovremenih igrača – uprkos sve negativnijim recenzijama korisnika koje se stvaraju oko igre zahvaljujući sumnjivim performansama računara.

Izdavač Bandai Namco tek treba da objavi zvaničnu prodaju igre (lako će biti iznad 1.000.000 pri lansiranju ako su samo brojevi računara nešto što treba da se proceni), ali videli smo već ogroman uspeh samo od Steam-a, u ovom trenutku.

Nažalost, igra je privukla niz negativnih kritika na Steam-u zahvaljujući performansama na PC-u. Prema Digital Foundry, performanse Elden Ringa su trenutno pomalo „mešovite“, i to je olako rečeno.

Za korisnike računara, čak i sa dostupnom zakrpom 1.02, postoje zastoji u dužini do 250 milisekundi kada se novi efekti, neprijatelji i oblasti pojave na ekranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top