Gadgets

Gejb lično dostavlja Steam Deck konzole?

Predsednik i suosnivač Valve-a, Gejb Njuel, navodno je viđen kako lično vrši isporuku Steam Deck konzola, uz pratnju kamera.

Izgleda da je kralj odlučio da izađe među narod. Kako prenosi VGC, reddit korisnicima bitfiddler0 i SeattleRainPidgeons Steam Deck je stigao na kućnu adresu, i to od Gejba lično.

Bitfiddler0 je na kameri kod ulaznih vrata svoje kuće uhvatio snimak dostavljača koji jako liči na Gejba, a činjenica da se kretao u pratnji kamermana dodatno potvrđuje ovu teoriju.

Foto: bittfiddler0

Bitfiddler0 je ranije naručio Steam Deck konzolu, dok ju je SeattleRainPidgeon s druge strane dobio ”ni kriv, ni dužan”. Naime, njegovi cimeri su navodno prepoznali Gejba dok je komšijama isporučivao konzolu. Kada je završio isporuku, Gejb je dobio pozdrav od momaka, a potom otišao do svog kombija i svakome poklonio po jedan Steam Deck.

Foto: SeattleRainPidgeons

Kako se Gejb kretao u pratnji kamera, ceo snimak će verovatno biti iskorišćen u promotivne svrhe.

Kako biste vi reagovali da vam Gejb pokuca na vrata?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top