Nintendo Switch

Super Smash Bros. se neće igrati na Evo 2022

Gotovo svima je poznato kako se Nintendo zaštitnički ponaša prema svojim franšizama, a novi dokaz dolazi sa Twitter naloga jednog od najvećih turnira posvećenog žanru tuča. Evo (The Evolution Championship Series) spektakl, koji je od skoro vlasništvo Sony-a, je objavio na zvaničnom nalogu da se Super Smash Bros. neće igrati na ovogodišnjem takmičenju.

I dok se većinska gejming zajednica i industrija trude da olakšaju pristup njihovim igrama i ponude ih na što više platformi, Nintendo ide u totalno drugom pravcu. Čak se i u objavi oseća da je odluka došla od Nintendo-a, a ovo će sigurno razočarati ogroman broj profesionalni igrača iz SAD-a, jer je igra i dalje dosta popularna u tom regionu.

Ljubitelji tuča svakako neće osetiti neku posebnu prazninu u ovogodišnjem Evo rasporedu, a detaljnije predstavljanje takmičenja je zakazano za 8. mart i možete ga gledati na Twitch platformi. Prošle godine igrači su se takmičili u Street Fighter V, Tekken 7, Mortal Kombat 11, Dragon Ball FighterZ, Guilty Gear Strive, BlazBlue: Cross Tag Battle i drugim kategorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top