Vesti

Back 4 Blood slavi 10 miliona igrača dok igra polako umire na Steam-u

Sve je izvesnije da Back 4 Blood nije nikakav duhovni naslednik klasika Left 4 Dead. Ipak, 10 miliona igrača je probalo Back 4 Blood od kako je igra izašla prošlog oktobra, a generalni menadžer Turtle Rock Studios-a je to proslavio sa tetovažom?

Pored ove objave, najavljena je i sledeća ekspanzija Tunnels of Terror koja dolazi 12. aprila, a u nastavku možete da pogledate koji sve sadržaji će se u njoj nalaziti. Tunnels of Terror će dobiti svi oni koji su kupili Ultimate Edition, Deluxe Edition ili Annual Pass, dok će igrači sa standardnom verzijom moći da kupe standalone ekspanziju. Hoćete da mi kažete da moram da platim 100 evra, ili u najbolju ruku 90, da bi igrao tek prvu ekspanziju igre koja je iovako siromašna sa sadržajima?

Da me Turtle Rock Studios nije odavno prevario sa Evolve-om možda bi i bio iznenađen, ali izgleda da će Back 4 Blood ponoviti sudbinu prve igre ovog ”studija koji nam je doneo Left 4 Dead franšizu.” Da zakopamo ovo lupetanje i argument odmah. Ispod možete da vidite listu svih developera koji su radili na Left 4 Dead igrama, a imena koja su izdvojena su sadašnji Turtle Rock radnici. Dobro ste izbrojali. Ima ih svega sedam.

Printscreen – youtube/Crowbcat – Back 4 Blood proves Valve carried Left 4 Dead

Turtle Rock Studios se veoma uzdao u ovu priču ”stvorili smo L4D” za promociju igre, ali istina je da Back 4 Blood u momentu pisanja ovog teksta igra 2,000 ljudi na Steam-u. Deset miliona igrača je verovatno računajući sve platforme, tako da možda Back 4 Blood zapravo živi na nekim konzolama. Na Steam-u je igra na aparatima, a tek poražavajuća informacija je da Left 4 Dead ima trenutno preko 15,000 igrača. Igra iz 2009. godine!

Printscreen – SteamDB
Printscreen – SteamDB

Back 4 Blood je skupa, lenja, poluprazna ruska salata različitih mehanika u kojoj verujem da ćemo uskoro videti mikrotranskacije jer mislim da ove cene i ovi sadržaji ne mogu da privuku dovoljan broj igrača da igra opstane na Steam-u. Više zabave i sadržaja možete naći u bilo kojoj co-op igri ovog tipa, a i više igrača. Čak su igre poput Killing Floor 2 i Vermintide 2 popularnije od B4B.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top