Xbox Series X

Capcom izbacuje poboljšane Resident Evil igre za next-gen konzole i PC

Resident Evil 2,3 i 7 će kasnije u toku ove godine doći sa vizualnim poboljšanjima na PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Resident Evil Village je bio prava igra koja je došla na seriju novih konzola, a izgleda da izdavač neće ostaviti ni njihove starije igre u prašini.

Zvanični nalog na socijalnim mrežama nas je obavestio o ovim planovima Capcom-a, mada još uvek nemamo datum kada će izaći ove poboljšane verzije. Jedino je pomenuto da će se to desiti ove godine.

Oni koji imaju ove igre na PlayStation 4 i Xbox One konzolama će moći da digitalno unaprede svoje kopije bez dodatnih troškova. Unapređenja dolaze i za igrače na PC-u i biće takođe besplatna ako već posedujete pomenute igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top