PC

Perfect Dark će verovatno biti na E3 2022, zajedno sa ostalim nadolazećim AAA naslovima Microsofta

Tvrdi se da bi igra Perfect Dark konačno mogla biti prikazana na izložbi Microsoft ‘E3 2022’.

To je prema Gamesbeat-ovom Džefu Grubu, koji je izneo tvrdnju na podkastu The Xbox Era kada je pitanje gledalaca navelo grupu da razgovara o predstojećim Xbox igrama i kada će one verovatno biti objavljene.

„Perfect Dark bi mogao izaći 2023., lako bi mogao izaći 2024., ali mislim da ćemo verovatno dobiti Avowed, verovatno ćemo dobiti Perfect Dark, u tom trenutku će imati skoro pet punih godina razvoja“, Grubb je rekao kada je razgovarao o velikoj listi igara koje Microsoft ima u razvoju, ali tek treba da dobiju datume objavljivanja.

Nastavio je, spekulišući o Microsoftovom prisustvu na E3 2022:

„Definitivno će provesti mnogo vremena na Starfieldu, verovatno će provesti dosta vremena na Redfall-u i Forza Motorsport 8, ali onda će imati mnogo prostora za razgovor o tome ‘u redu, evo gde smo biće 2023.“, a igre o kojima pričaju verovatno će biti igre koje ćete dobiti 2023. godine, očekujem da ću u tom trenutku dobiti igru Perfect Darka i slične stvari.”

E3 je otkazao ovogodišnji fizički događaj treću godinu zaredom i tek treba da potvrdi planove za digitalni događaj. Prošle godine, ESA je održala tri dana emitovanja uživo kako bi zamenila fizičku emisiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top