PlayStation 5

PS5 i Xbox Series verzija GTA 5 nudi nekoliko grafičkih opcija

Rockstar je pružio dodatne detalje o predstojećim verzijama Grand Theft Auto V za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Igra će uključivati tri grafička režima za igrače koji mogu da biraju kada bude objavljena 15. marta.

Oni uključuju Fidelity Mode za najviši vizuelni kvalitet, koji cilja 30 FPS. Na PS5 i Xbox Series X ovo podržava izvornu 4K rezoluciju sa omogućenim ray-tracingom, dok Xbox Series S podržava uvećanu 4K rezoluciju.

Režim performansi je dizajniran da ponudi iskustvo igranja sa najjačim odzivom i cilja 60 FPS. Podržava povećanu 4K rezoluciju na moćnijim konzolama i rezoluciju od 1080p na Xbox Series S.

PS5 i Xbox Series X će takođe ponuditi Performance RT režim, koji je kao hibrid režima Fidelity i Performance koji podržava povećanu 4K rezoluciju sa omogućenim ray-tracingom i ciljanjem frejmrejta od 60 FPS.

„Ove nove verzije takođe nude opšta poboljšanja, uključujući brže vreme učitavanja, povećanu populaciju i raznovrsnost saobraćaja, povećanu gustinu vegetacije, poboljšani kvalitet osvetljenja u senkama, refleksije vode i druge elemente. Plus poboljšani anti-aliasing, zamućenje pokreta, nove eksplozije sa visokim detaljima, vatra i još mnogo toga“, izjavio je Rockstar.

Za kraj, pogledajte fotografije iz igre koje prikazuju grafička poboljšanja i poređenje sa PC verzijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top