PC

Kako da se prijavite za Overwatch 2 closed betu

Stigle su odlične vesti za sve ljubitelje Overwatch-a, jer je vođa razvojnog tima, Erin Keler, otkrio je da je alfa testiranje Overwatch 2 u toku, a da zatvorenu betu možemo da očekujemo krajem aprila ove godine, koju ćete, uz malo sreće, i vi imati priliku da isprobate! Evo kako da se prijavite za closed betu.

U beti nas čekaju četiri nove mape, Push game mode, novi Ping sistem, kao i 5v5 gejmplej. Tu je naravno i novi DPS heroj Sojourn, kao i unapređene verzije starih, poput Bastiona, Sombre i Reinhardt-a. Fokus razvojnog tima je trenutno na PvP modu igre, tako da ćemo morati još malo da se strpimo za vesti o PvE modu.

ow2-beta-details-1024x576

Prijava za closed betu je vrlo jednostavna. Prvo posetite ovaj link, a zatim kliknite na ”Opt-In” dugme. Potom izaberite ”Sign Up Now” opciju na dnu ekrana i prijavite se preko vašeg Battle.net naloga.

Savetujemo vam i da podesite Privacy & Communication sekciju na vašem Battle.net nalogu i uključite ”News and Special Offers from Battle.net” opciju, kako biste dobili sve potrebne informacije o beti.

Closed alpha je dostupna samo za Blizzard zaposlene, kao i igrače Overwatch lige, koji će tokom nove sezone igrati early build igre. Naredna sezona Overwatch lige počinje 5. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top