PlayStation 4

GTA 5 se učitava 3 puta brže na PS5 u odnosu na PS4 verziju

GTA V, koji stiže na platforme trenutne generacije 15. marta 2022, učitava se oko 3 puta brže od njegove PS4 verzije.

U testiranju koje je sproveo VGC, igra je pokrenuta iz glavnog menija u Story Mode. Otkriveno je da se PS5 verzija učitava za oko 27 sekundi, dok verzija PS4 traje više od minut i po.

Iako se PS5 verzija ne učitava tako brzo kao mnogi drugi vodeći naslovi na sistemu, kao što je Marvelov Spider-Man: Miles Morales, koji može da učita celu igru za nekoliko sekundi, to je i dalje ogromno poboljšanje.

GTA 5 je dosta mučio igrače prethodnih godina sa sporim vremenima učitavanja na svim sistemima.

Možete pogledati video ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top