PC

Želite lakši Elden Ring? Ovi modovi vam mogu pomoći

Ranije ovog meseca pojavili su se brojni modovi za igru za Elden Ring. Ovi modovi u osnovi uvode laki režim, nešto što su mnogi igrači pitali. Ipak, čak i korišćenjem ovih modova, borbe sa bossevima(i svi vaši neprijateljski susreti) će ostati izazovni.

Prvi mod koji preporučujemo da koristite za laki režim je Recover Runes Immediately Mod. Ovaj mod vam omogućava da povratite svoje rune u trenutku kada umrete. Kao takav, nećete morati ponovo da posećujete mesto gde ste umrli da biste povratili te dragocene rune.

Drugi mod koji preporučujemo je ERRK (Elden Ring Regen on Kill). Koristeći ovaj mod, možete regenerisati HP/SP/FP (jedan od njih ili sve) kada pobedite neprijatelja. Ipak, govorimo o jednostavnom režimu, pa ga obavezno pogledajte.

Na kraju, postoji mod koji vam daje 99 miliona runa na početku igre. Koristeći ovaj mod, u osnovi možete kreirati nadmoćan lik od početka. Kao takav, možete uživati u svojim borbama i uopšte nema potrebe da provodite bezbroj sati grindajući.

Kao i uvek, koristite ove modove u oflajn režimu (i nakon što onemogućite sistem protiv varanja u igri). U suprotnom, bićete zabranjeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top