Vesti

Tencent Games postao većinski akcionar u Tequila Works-u

Kineski gigant nastavlja da se širi kroz gejming industriju i gotovo je zašao u sve kutke. Juče je španski Tequila Works, poznat po igrama The Sexy Brutale i Rime, objavio da je Tencent Games njihov novi većinski investitor.

Studio trenutno radi na igri Song of Nunu: A League of Legends Story, i ovo je verovatno najveći razlog zašto je Tencent odlučio da investira. Prethodne igre developera jesu bile interesantne, ali ni jedan naslov nije ostavio veći trag u industriji, tako da nije baš očigledno zašto Tencent ulaže u studio ove kategorije.

Predstavnici Tencent-a kažu da ih je privukla kreativnost i pažnja na detaljima Tequila Works-a, a CEO studija Raul Rubin kaže da studio planira da ”uzdigne na viši nivo” njihove originalne IP-jeve po kojima su postali poznati.

Tencent je ne tako davno kupio i Inflexion Games studio, kao i poljski 1C Entertainment.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top