Vesti

Square Enix donirao 500.000 dolara narodu Ukrajine

Square Enix je donirao 500.000 dolara za pružanje humanitarne podrške Ukrajini.

Novac je dat agenciji UN za izbeglice, koja procenjuje da je tri miliona ljudi pobeglo u susedne zemlje otkako je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu 24. februara.

Square Enix je takođe pokrenuo program prikupljanja sredstava za zaposlene i odgovarajućih poklona u korist tri dobrotvorne organizacije koje podržavaju napore pomoći Ukrajini: Crveni krst, UNICEF i Lekari bez granica.

„Iskreno se nadamo da će mir biti obnovljen i da će oni koji su pogođeni krizom povratiti miran život što je pre moguće“, saopštila je japanska kompanija u utorak.

Mnoge kompanije za igre dale su značajne donacije humanitarnom pozivu u Ukrajini, uključujući Embracer Group, 11 bit studios, Bandai Namco, CD Projekt Red, Supercell, Ubisoft, Unity i The Pokemon Company.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top