PC

Quantic Dream navodno radi na 3 igre i napreduje odlično

Quantic Dream je otkrio da ima tri igre u razvoju u studiju, i da rad napreduje po planu.

Ažuriranje je isporučeno dok se studio priprema za ubrzanje razvoja naslova, koji uključuju Star Wars Eclipse, nakon otvaranja novog studija i značajnog regrutovanja.

Takođe sledi nedavni Xfire izveštaj u kojem se tvrdi da se kompanija bori da privuče talente suočena sa žestokom konkurencijom i nakon navoda o toksičnoj kulturi radnog mesta, i da kao rezultat toga Star Wars Eclipse verovatno neće biti objavljen do najmanje 2027. godine

Kompanija koja stoji iza Heavy Rain, Beyond: Two Souls i Detroit: Become Human otvorila je novi razvojni studio u Montrealu, Kanada, prošle godine, na čelu sa veteranom industrije Stefanom D’Astousom. A navodno radi i na humorističkoj igri koja tek treba biti najavljena.

A u saopštenju za javnost ove nedelje, Quantic Dream je rekao da je zabeležio povećanje radne snage za preko 50 procenata prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top