PC

Glavni čovek iza Mass Effect serijala radi na novom sci-fi univerzumu

Bivši generalni direktor BioWare studija Kejsi Hadson potvrdio je da njegov najnoviji studio razvija potpuno novi naučno-fantastični univerzum.

Hudson je najavio formiranje Humanoid Studios prošlog juna, a ove nedelje kompanija je otkrila sveže detalje o tome na čemu radi preko novopokrenute veb stranice.

„Naš trenutni projekat je multiplatformska AAA igra, koja se fokusira na naraciju vođenu karakterima u potpuno novom naučno-fantastičnom univerzumu“, kaže se.

Sajt takođe sadrži nekoliko dela konceptualne umetnosti (pogledajte dole).

Humanoid sa sedištem u Kanadi ima kancelarije u Britanskoj Kolumbiji i Alberti, „nudeći fleksibilno radno okruženje koje kombinuje rad od kuće, u kancelariji i na daljinu, tako da programeri mogu da rade tamo gde se osećaju najsrećnije“.

Veličina studija je nepoznata, ali ima 17 zaposlenih registrovanih na LinkedIn-u i trenutno regrutuje za 14 otvorenih uloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top