PC

Pogledajte preko 40 minuta gejmpleja iz LEGO Star Wars The Skywalker Saga

Stigao je video koji prikazuje 44-minutni snimak igranja iz LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Ovaj video o igri će vam dati predstavu o tome šta možete očekivati od ove nove LEGO Star Wars igre.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga će sadržati najveći spisak likova koji se mogu igrati u LEGO Star Wars seriji. Takođe će uključiti najveće legende iz svih era sage o Skajvokeru. Igrači se mogu boriti protiv sila zla kao Luke Skajvoker, Rej, Obi-Van Kenobi, Fin, BB-8 i legija drugih heroja. Alternativno, mogu se okrenuti tamnoj strani kao Darth Vader, Palpatine, Kilo Ren i drugi. Najveća vozila iz cele galaksije će takođe biti dostupna za komandovanje. Igrači mogu da skaču na brzinu svetlosti u Milenijumskom sokolu da pobegnu od imperijalnih zvezdanih brodova, da se bore sa TIE borcima Prvog reda u Resistance X-Wings ili da se podignu na Tatuinu.

U ovoj igri, igrači mogu da počnu na početku sa Ratovima zvezda: Fantomska pretnja, da započnu originalnu trilogiju sa Ratovima zvezda: Nova nada, ili krenu direktno u Ratovi zvezda: Poslednji džedaji ili Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera. Igrači će imati moć da ponovo posete bilo koju planetu, u bilo koje vreme, bilo kojim redosledom koji žele.

Uživajte u videu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top