PC

FIFA 22 navodno uskoro dobija crossplay podršku

Prema izveštajima nekoliko FIFA insajdera, FIFU 22 će uskoro zajedno moći da pikaju igrači sa Xbox, PlayStation i PC platformi. Bilo je krajnje vreme!

Crossplay u FIFI smo očekivali tek u ovogodišnjem nastavku, ali izgleda da će stići nekoliko meseci ranije. Kako prenose insajderi Tom Henderson i Fut Sheriff, EA Sports želi da iskoristi ovu priliku kako bi testirao crossplay pre izlaska FIFA 23, koji će se verovatno pojaviti u oktobru 2022. godine.

Ovo su odlične vesti za sve FIFA igrače, koji već godinama traže crossplay sa drugim platformama. Ovo će biti odličan i zaista preko potreban dodatak franšizi.

EA Sports i dalje nije potvrdila, niti odbacila ove glasine. S obzirom da je FIFA i ranije dobijala solidnu količinu uzbudljivog sadržaja usred sezone, verujemo da ove glasine nisu samo prazne priče.

Još jedna vrlo interesantna glasina jeste da će FIFA 23 biti besplatna za igru. Kako ova glasina datira još iz juna 2021. godine, postoji šansa da je EA Sport napustio ideju free-to-play formata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top