PC

Golf u Rocket League stilu – najavljen Turbo Golf Racing

Turbo Golf Racing, arkadna igra za više igrača koja kombinuje trke i golf, je najavljena.

U igri se vidi kako igrači udaraju velike loptice za golf niz terene kako bi ih vozilima uvukli u rupu.

Turbo Golf Racing, koji je razvio Hugecalf Studios, biće lansiran kasnije ove godine na Xbox Series X, Xbox One i PC-u. Takođe će biti dostupan na Game Pass servisu od prvog dana.

Igra će sadržati onlajn režim za više igrača za osam igrača sa igranjem na više platformi između Xbox i PC-a.

Beta za igru će pokrenuti ovog proleća, igrači se mogu prijaviti za beta verziju na zvaničnom sajtu. Xbox  korisnici koji su deo Xbox Insider programa takođe će moći da se pridruže beta verziji.

Igrači će takođe moći da prilagode svoje automobile skinovima, točkovima, spojlerima, pojačivačima i nekoliko drugih prilagodljivih elemenata. Programer Hugecalf je najavio da će igra dobijati redovna besplatna ažuriranja sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top