PlayStation 4

Gran Turismo 7 dobija rebalans zahvaljujući nezadovoljstvu igrača

Najavljeno je da će Gran Turismo 7 dobiti brojne promene u količini valute u igri zarađenoj kroz nagrade za trku. Pored toga, da bi ugušili deo besa nakon post-launch apdejta koji je izbacila sistem nagrađivanja pogrešnim, igrači koji se prijave od sada do 25. aprila dobiće milion kredita besplatno.

Sve ovo dolazi preko zvanične objave na PlayStation blogu predsednika Polyphony Digital Kazunori Jamauchija, u kojoj se zahvaljuje zajednici na podršci igri i izvinjava se zbog nedavnih prekida servera zbog kojih su igrači isključeni iz igre, kao i da nije komunicirao sa igrače pre nego što sistem nagrađivanja ponovo prilagode u trenutno nepopularno stanje.

Zakrpa o kojoj je reč bila je pokušaj da se popravi „nedosledne isplate nagrada u okviru događaja na Svetskom trku“ prema ovom postu na blogu. Tvrdi se da je za to bilo potrebno „preračunati sistem nagrađivanja u celini“, što je za posledicu imalo nepovoljnu situaciju u kojoj se igrači trenutno nalaze.

Sve promene će doći najnovijim apdejtom početkom aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top