Vesti

Vođa Amazon Games divizije napušta kompaniju

Šef Amazon Game Studios i dugogodišnji zaposlenik Mike Frazzini povlači se, objavio je u postu na LinkedIn-u. Frazini je naveo želju da provede više vremena sa porodicom i činjenicu da studio konačno ima neki uspeh. „Iako nikada ne postoji savršeno vreme za odustajanje od velike uloge, sada je dobro vreme“, napisao je on. „Lansirali smo dve Top 10 igre u poslednjih šest meseci i imamo sve veći portfolio obećavajućih novih igara u pripremi.

Amazon Games se borio u poslednjih nekoliko godina, posebno sa otkazivanjem svog MMO-a Lord of the Rings i fijaskom sa svojom prvom AAA igrom, Crucible. Kompanija je takođe kritikovana zbog svoje politike polaganja prava na vlasništvo nad ličnim igrama zaposlenih koje je jedan inženjer nazvao „drakonskim“. Jedan bivši menadžer Game Studios rekao je da su neki od Amazonovih problema možda nastali zato što Frazini nije imao prethodnog iskustva u igranju igara, prema istom izveštaju Bloomberga.

Međutim, kompanija je u poslednje vreme imala hitove sa New World, jednim od najvećih profitera u 2021. na Steam-u. Takođe je imao stalni uspeh kao izdavač Lost Ark-a, koji je napravio južnokorejski Smilegate RPG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top