PlayStation 4

Novi apdejt za Horizon Forbidden West donosi preko 30 ispravki

Objavljeno je novo ažuriranje Horizon Forbidden West.

Verzija 1.09 (pogledajte kompletne napomene o zakrpi u nastavku) uvodi preko 30 ispravki grešaka i poboljšanja, uključujući ispravke za igrače koji se pojavljuju izvan Cauldron Kappe, i probleme sa predajom “crnih kutija”.

Guerrilla Games je takođe dostavio listu poznatih problema koje istražuje, što uključuje stalne napore da se smanji vizuelno svetlucanje.

A studio je objavio odvojeno ažuriranje o radu kako bi se pozabavili problemima sa kvalitetom slike sa kojima su se neki igrači suočavali, a za koje je rekao da su posebno vidljivi na određenim televizorima u oblastima džungle igre.

Guerrilla savetuje igrače da osiguraju da je njihov TV ispravno podešen da podržava igru. Pored podešavanja televizora na ‘Režim igre’ ako je primenljivo, igrači bi trebalo da isključe bilo koji filter za ‘izoštravanje’ na svom TV-u, koji može čak biti aktivan u ‘Režimu igre’, i koristiti podrazumevano podešavanje svog TV-a, izbegavajući bilo kakve promene koje utičnu na kontrast, vibrantnost ili saturaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top