PC

Valve pojačava proizvodnju Steam Deck hardvera

Ogromna je zainteresovanost publike za prenosivim hardverom koji nije Switch i omogućava igranje velikog broja igara iz zavidno obimne Steam biblioteke. Valve je toga svestan te stoga pojačava proizvodnju Steam Deck konzole.

Kompanija je lansirala Steam Deck u februaru nakon dvomesečnog kašnjenja uzrokovanog nestašicom materijala i trenutno radi na ispunjavanju zaostalih porudžbina.

„Upravo smo poslali prvi set e-poruka sa porudžbinama rezervistima u drugom kvartalu (po redosledu vremena rezervacije)“, rečeno je u ponedeljak.

„Od danas povećavamo isporuke Steam Deck-a i svake nedelje ćemo slati više e-poruka o dostupnosti porudžbina. Ponekad čak i dva puta nedeljno!”

Kupcima je dato 72 sata od prijema e-pošte o narudžbini da kupe Steam Deck ili će njihova rezervacija biti prosleđena sledećoj osobi koja čeka.

Cene Steam Deck konzole počinju od 399 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top