Ostalo

Besplatni kutak: The Odyssey of the Mammoth

Sa ovom igrom se vraćamo jedno 12.000 godina unazad, pravo u kameno doba među mamute. The Odyssey of the Mammoth vas stavlja u ulogu majke mamuta koja ima zadatak da svoje mladunče dovede na poslednje utočište svoje vrste. Iako zvuči slatko, radi se o surovom preživljavanju i igra uključuje borbu i jurišanje kroz mase. 

Igra takođe nudi prijatan prikaz tri okruženja, pravih nekadašnjih utočišta mamuta – stepa, tajga i arktičkih glečera. Uz sve to, narator kazuje priču i pruža savete za preživljavanje.

Sa kvalitetnim ambijentom, humorom i muzikom, nikada ne bih mogao da kažem da je u pitanju univerzitetski projekat da se ne pominje u igri. Bila je to dirljiva priča koja greje srce. Ozbiljno, jako mi se dopala.

Sve u svemu za besplatnu igru, preporučio bih da je isprobate. Pejzaž u igri izgleda zaista neverovatno – dovoljno realistično ali i dovoljno glupo tako da ni gledanje neprijatelja kako lete kroz vazduh ne deluje predaleko. Mala beba mamuta takođe izgleda simpatično i ako se povredi slama vam srce, što je plus kada je cilj da zaštitite malu bebu.

Igranje i način na koji kontrolišete mamu takođe su mi se svideli, a od tri vrste napada, nije bilo nijednog koji nisam iskoristio. Takođe sam mislio da je lepo da samo beba nanosi štetu, jer me je to dovelo do toga da koristim majku kao doslovni rezervoar za blokiranje koplja i zaštitu. Iako je kratak, The Odyssey of the Mammoth je ‘’must-play’’.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top