PC

Loše vesti za League MMO, developeri izjavili da će igra možda biti otkazana

Imamo loše vesti za sve ljubitelje MMORPG igara. Naime, kako prenosi Riot Games developer Greg Street, postoji šansa da će kompanija u potpunosti obustaviti rad na svom najnovijem MMO ostvarenju, koje je smešteno u bogatom League of Legends univerzumu.

”Ne garantujemo da ćemo završiti i izdati igru”, izjavio je glavni League MMO producent u šokantnom tvitu. ”I dalje radimo na igri i vrlo smo optimistični, ali nikad se ne zna…”

Kad se sve sabere, Riot već poslednjih 10 godina punom parom radi na razvoju sveta Runeterre. Posle LoL-a i TFT-a, 2019. se pojavila glasina da Riot razvija i MMO naslov u ovom univerzumu. Ove glasine su potvrđene početkom 2020. godine.

Od tada o ovom projektu nismo čuli praktično ništa, a hajp je postao samo veći, posebno posle izlaska renomirane Netflix serije Arcane.

Kako prenosi Street, projekat ipak nije u potpunosti stavljen po strani. Development ide prihvatljivim tempom, ali njegova briga o sudbini igre proizilazi od visokog standarda koji Riot Games održava, kao i od vrlo ozbiljnog tržišta MMO igara, koji dominiraju naslovi kao što su World of Warcraft, Final Fantasy XIV i Lost Ark. Treba imati na umu i da, barem kada je MMO žanr u pitanju, pravi izazov za developere dolazi tek kada igra zapravo izađe.

Da li će League of Legends MMO ikada ugledati svetlost dana?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top