PC

CD Projekt Red i dalje radi na ekspanzijama za Cyberpunk 2077

GLavni čovek iza kvestova u CD Projekt Red Pavel Sasko nedavno je rekao da studio još uvek “radi na” proširenjima u vidu DLC-a za Cyberpunk 2077.

Verovatno se svi možemo složiti da Cyberpunk 2077 nije baš dobro počeo, sa brojnim problemima, što znači da su ekspanzije i verzije sledeće generacije igre dobile brojna odlaganja. Sada, kada je ažuriranje sledeće generacije ovde, svima je na umu pitanje gde su ekspanzije. Dizajner kvestova Sasko uspeo je da baci malo svetla na to u nedavnom Twitch streamu.

Govoreći u svom streamu, Sasko je upitan o tome na čemu CD Projekt Red radi nakon najnovije velike zakrpe. „Nažalost, ne mogu da vam kažem ništa o našim budućim planovima“, odgovorio je Saško, ali je nastavio da pruži izvesnu sigurnost. „Uveravam vas, radimo na proširenjima i stvarima za vas,“ i dodaje „još uvek poboljšavamo igru jer smo svi svesni da ima posla koji treba da se uradi“.

Pored toga, Saško je rekao da je tim veoma srećan što su fanovi voleli 1.5, a to daje više podstreka da nastavi sa radom, jer je igra i dalje aktuelna.

Očigledno, ovo ne postavlja tačan datum kada možemo očekivati prvo proširenje. Ali hej, barem igra nije napuštena nakon svog neverovatno teškog početka, zar ne? I iskreno, posao koji je CD Projekt Red uradio na remontu igre je prilično impresivan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top