Nintendo Switch

Bandai Namco izgleda remasteruje Nintendo igru

Kompanija koja je odgovorna za klasike kao što su Tekken i Pac-Man izgleda radi na novom projektu za Nintendo. Prema nekoliko oglasa za posao na japanskom Bandai Namco veb-sajtu zvuči kao da je reč o remasteru/rimejku Nintendo-ve akcione igre.

Bandai Namco traži planere za pokretanje projekta kao i vizualne umetnike koji trebaju da odrade ”HD remastering” 3D okruženja. Kompanija je radila sa Nintendo-om na raznim igrama, a tokom Switch generacije su ubacili Kazuya-u i Pac-Man-a u Super Smash Bros. Ultimate.

Koja bi to bila igra koju Bandai Namco remasteruje?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top