PC

Dead Island 2 izlazi već ove godine?

Dead Island 2

Novinar tvrdi da bi Dead Island 2 uskoro mogao biti ponovo otkriven i objavljen kasnije ove godine.

Govoreći u svom podkastu Sacred Simbols, veteran gejming novinarstva Kolin Morijarti je rekao: „Pomenuo sam ovo pre nekoliko nedelja u emisiji, ali Dead Island 2 izgleda kao da će biti ponovo otkriven.

On je nastavio: „„Čuo sam od izvora za koji verujem da bi igra mogla biti u potpunosti otkrivena negde ovog leta i objavljena možda ubrzo nakon toga, možda u septembru ili oktobru najranije.”

Morijarti je najnoviji novinar koji citira izvore koji su im rekli da je Dead Island 2 na putu. Insajder iz industrije Tom Henderson takođe je u februaru tvrdio da je Dead Island 2 još uvek u aktivnom razvoju u studiju Dambuster i da bi mogao biti ponovo otkriven ove godine.

Matična kompanija izdavača Deep Silver Embracer Group takođe je nagovestila tokom prezentacije zarade da je igra još uvek u razvoju i da bi mogla da bude objavljena tokom sledeće fiskalne godine kompanije, koja se završava 31. marta 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top